Min kundvagn

Ledande experter på KNX sedan 1996

Att inse styrkorna och fördelarna med ett bussystem för fastighetsautomation på ett enkelt och stabilt sätt gjorde att vårt företaget såg dagens ljus. 

Idag finns över 500 tillverkande företag anslutna till KNX.

Vi är i en fas med företaget där vi siktar mot att bli det naturliga valet av både support som produktlösningar för att skapa funktionella och ekonomiska lösningar för fastighetsstyrning i både kommersiella och privata fastigheter.

 


De första stegen


Branschens utveckling togs redan 1989 när EIB lanserades som 1999 bytte namn till dagens KNX. Företagets grundare Frode Gandrud, började med EIB redan 1996 som ett resultat av sitt stora intresse och nyfikenhet för teknik och industriautomation..


2023

function AS förvärvar KNX-distributören Walltin Building Control AB. Nytt namn är function Products AB. 

2017

function Solutions AS med fokus på totallösningar särskilt för hotell​

2009

function Technology AS med fokus på utveckling av KNX-produkter etableras. 

2008

function Products AS etableras som en utmanare på den norska marknaden

Kul att du är nyfiken på oss!

 
Vi skall göra allt vi kan för att inte göra dig besviken.

För oavsett om det gäller din egen fasighet eller du ansvarar​ för en stor komplex fastighet så erbjuder vi dig lösningar för visualisering, automatisering och integration baserat på IP, KNX och EnOcean. Vår samlade kunskap och erfarenhet är något du får på köpet när du väljer ett samarbete med oss.

Vi har en historia som vi bär med oss med stolthet men även en utstakad strategi för framtiden. Dessa kan du ta del av om du vill och har tid.

Det har hänt mycket under de senaste åren där bland annat erbjudandet av utbildningar i absoluta toppklass har varit mycket uppskattat, i alla fall om vi får tro de deltagare som vi redan har haft förmånen att träffa…​ 

clear glass building interior during daytime

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.

Läggs till i kundvagnen