Min kundvagn

​Tillsammans blir allt mycket enklare

Vi ser positivt på framtiden och tror att kraven ökar på mer kontroll och styrning av fastigheter. För att detta skall bli verklighet är samarbete en av nycklarna och där långsiktiga relationer skapar bästa förutsättningarna. För oss är detta viktigt.

Vi representerar flera varumärken för att ge dig möjlighet att skapa bra lösningar både funktionellt, estetiskt som ekonomiskt.

Våra leverantörer är en viktig del i vårt erbjudande. Men samarbetspartners är så mycket mer för oss.

 


Våra leverantörer


I vår strävan att utvecklas till en partner som man kan lita på och är med och styr utvecklingen inom fastighetsstyrning är det viktigt att ligga i framkant. Därför är produkterna och vilka företag som står bakom utvecklingen och produktionen av dessa små intelligenta prylar av yttersta vikt. 


Vi har därför en palett av europeiska företag som partners och många av dem har vi många år på nacken med. En del ligger i absoluta framkanten när det kommer till innovationer, andra har fokus på design eller enkelheten i att programmera. Vi fortsätter att hålla ögonen öppna för spännande företag som kan vässa vårt erbjudande ytterligare.


Dessutom är KNX ett system med över 500 leverantörer, vilket gör att du kan blanda olika fabrikat till att just passa ditt projekt.en samarbetspartners är så mycket mer för oss.

Vi vill vara bättre än våra leverantörer


De varumärken som vi representerar har alla både kunskap och innovativ höjd för att ligga i framkant i utvecklingen av smarta produkter för smarta fastigheter, där Zennio är vår huvudleverantör.


Vi arbetar konstant med att följa våra leverantörer i deras ambition att utveckla och tillhandahålla kvalitetsprodukter som uppfyller våra högt ställda krav på både funktion som prisbild. Det som vi dessutom kan erbjuda är vår samlade erfarenhet av den svenska marknaden och hur frågeställningar och el reglerna funkar i Sverige.


Dessutom ser vi en ökad aktivitet på sociala medier i Sverige kring frågorna om hur ett Smart hem skall utrustas, vilken typ av lösning som är bäst, vem som kan hjälpa till och var man hittar bästa produkter/ lösningar. Här vill vi också söka samarbete, så har du något du vill ha hjälp med? Hör gärna av dig.Om du är installatör, projektör eller systemintegratör


Oavsett vilket, så söker vi långsiktiga samarbete där vårt erbjudande vilar på våra kärnvärden;


Ansvar - Kunskap - Omtanke.

Vi har många idéer på hur vi skall kunna utve​ckla ett långsiktigt samarbete med dig och ditt företag.

Vi hoppas att du tar första steget och vill ta kontakt med oss. Vi kommer att lyssna och är intresserad av att dela med oss av vårt erbjudande.

En sak kan vi lova, ditt erbjudande blir inte likt någon annans, då vi ser alla som unika och vill behandla er som just detta. Dessutom vill och kan vi erbjuda dig utbildningar. Allt från dig som nybörjare till 5 dagars certifieringsutbildning för dig som ser affärsmöjligheten med KNX.

KNX är framtiden och vi vill gärna bygga framtiden tillsammans med dig!​

Vi vill växa och du är välkommen


Vi utvecklas som företag och är ständigt nyfikna om det finns någon som skulle vilja vara del av vårt företag och få ny energi av att vara delaktig i en kompetent företagsstruktur där laganda och nyfikenhet på framtiden kan vara drivkraften till att ta steget. Hör av dig, vi är nyfikna på samarbete, så har du något du vill ha hjälp med? Hör gärna av dig.


To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.

Läggs till i kundvagnen